Bine ati venit pe EnjoyGame!

Multimedia

Multimedia reprezintă conținutul și media, ce folosesc o combinație a diferitelor forme de conținut, cum ar fi date vizuale, audio, text, formate lingvistice, etc. Multimedia include o combinație de text, audio, imagine, animație, video, sau forme de conținut interactive.

Forums

 1. Anime / Manga

  Anime reprezintă orice film de animație produsă în Japonia sau originară din aceasta.

  2
  posts
 2. Muzică

  Muzica este arta combinării notelor în succesiune și simultan într-o formă plăcută estetic, organizarea ritmică a acestor note și integrarea lor într-o lucrare completă.

  123
  posts
 3. Filme

  Film = termenul utilizat pentru desemnarea, în accepțiune mai largă, a produsului final al artei și industriei cinematografice.

  26
  posts
 4. Seriale

  Un serial radiofonic sau tv este o producție difuzată deseori în prime time, care se bazează pe continuarea unei intrigi desfășurată treptat, pe parcursul mai multor episoade în emisiuni transmise la date diferite.

  10
  posts
 5. Cărţi

  O carte este o colecţie de hârtii, pergamente sau alte astfel de materiale, în formă de coli sau foi de cele mai multe ori egale între ele şi legate sau broşate într-un volum.

  103
  posts
 6. Actori

  Un actor este o persoană care interpretează un rol, într-o producție dramatică. Termenul este folosit în mod normal pentru cineva care joacă în filme, teatru, televiziune sau radio.

  31
  posts