Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

EnjoyGame


EnjoyGame Romania, infiintata pe data de 20.08.2019 este o comunitate dedicata gaming-ului. Comunitatea detine si accepta servere de Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Global Offensive, MineCraft, San Andreas Multiplayes. Fondatorii principali ai comunitatii sunt: *Sp33d*[dinamo]*ALA* | PanTheR | Iacob
EnjoyGame


EnjoyGame Hosting este o companie de Game Hosting internationala care ofera gazduire pentru diferite servere de jocuri. In timp ne-am extins gazduirea in diferite tari, oferind si acum gazduire de calitate PREMIUM in aproape toata lumea.
In lucru

In lucru

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

puNx

Fondator
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Țară

  Romania

puNx last won the day on October 4

puNx had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

Following 1 member

2 Followers

About puNx

 • Birthday 01/19/2000

Social

 • Facebook
  Andru Vlad Stefan
 • Instagram
  andru_vlad

Recent Profile Visitors

65 profile views
 1. Salut iti las aici un furien knife menu daca te intereseaza sa il pui,este 2019 facut de mine http://www.girlshare.ro/3769801432.1 Aici ai un addons vezi daca iti place http://www.girlshare.ro/3490272974.1
 2. puNx

  Cerere dns

  Lasa-mi pm cu categoriile dorite !
 3. Sectiunea Games este luata deja alegeti alta !
 4. TIN SA VA ANUNT CA NUMAI PRIMELE 5 CERERI SUNT ACCEPTATE Model: Nume: Varsta: De ce vrei V.I.P?: Poti Dona pe viitor?:
 5. ACCEPTAT - (MODERARE ZONA GAMING)
 6. - Regulament playeri/Adminii Furien.Enjoygame.RO - Se sanctioneaza cu ban permanent NUMAI urmatoarele infractiuni: 1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, anti smoke-ului, anti flash-ului, no-recoil. 2. Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat sau injuraturile grave adresate adminilor/Playerilor 3. Folosirea in mod repetat pe TXT 4.Daca folositi limbaj vulgar la adresa adminilor in cererile UNBAN riscati sa vi se respinga cererea pe alt motiv . Limbajul vulgar/caracter licentios sau jigniri pe server se sanctioneaza cu Gag 3-5 minute, kick / ban 120min in functie de gravitatea situatiei. NU aveti voie sa dati retry dupa gag si retry daca muriti la inceput de runda (pentru a reintra la joc in viata) // ban 30 minute / 1 ora. Nick-urile dvs. trebuie sa contina minim 3 caractere si maxim 16. Reclama intentionata (in mod repetat de catre acelasi jucator) catre alte servere/forumuri/site-uri se pedepseste cu ban permanent. Este interzis de asemenea sa faceti reclama de orice fel, atat prin scris cat si includerea unei forme de reclame in nick-name-urile voastre din joc. Injuraturile adresate adminilor sau cele grave se pedepsesc cu gag/ban 1440min [24h] sau permanent dupa caz. Cei de la Furien Nu aveti voie sa faceti TXT(Urcarea pe mapa)/Ban 2 Ore ! Nu aveti voie sa abuzati de Admin/sa va dati mare cu el(Riscati remove si ban pe server) Pentru a intra in echipa adminilor va trebuie minim 20 de ore pentru a face o cerere de Admin. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ (u@) + numele presupusului codat. Jocul este free in limita bunului simt atata timp cat Furieni nu fac TXT. Cand faceti o cerere de admin la intrebarea "Ati citit regulamentul?" veti raspunde cu "Nu l-am citit". Revizuire: Revizuiti mereu Regulamentul deoarece cuvantul cheie la cererea de admin se va schimba odata la o saptamana !
 7. Model: Nume: Data & Ora: Nr.Vot: Cel de mai sus este modelul de votare a server-ului Furien.Enjoygame.Ro,fiecare admin este rugat si obligat sa ajuta cu cate minim 1 vot in fiecare zi la acest link: https://servere-cs.freakz.ro/cs_server-51.89.115.84-81394.html Va Multumesc !

About Us

EnjoyGame Romania, infiintata pe data de 20.08.2019 este o comunitate dedicata gaming-ului. Comunitatea detine si accepta servere de Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Global Offensive, MineCraft, San Andreas Multiplayes. Fondatorii principali ai comunitatii sunt: *Sp33d*[dinamo]*ALA* | PanTheR | Iacob

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
GameTracker Join
×
×
 • Create New...