WarGods. Alex - EnjoyGame România 2018

[RECLAMA] Metin2 Shura

Jump to content
Sign In

Sign InRegister

Bine ati venit pe EnjoyGame!

WarGods. Alex

Manager Server
 • Content Count

  38
 • Posts on chatbox

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

WarGods. Alex last won the day on May 6

WarGods. Alex had the most liked content!

2 Followers

About WarGods. Alex

 • Rank
  Membru EnjoyGame

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Orele apoi gradul. Nu mai fa cerere up daca nu ai ce trebuie.
 2. Warn. Jucatorii cu grad nu ar trebui sa se creada mai presus decat ceilalti. Fiecare persoana cu grad pe server trebuie sa dea dovada de maturitate, iar treaba lor este sa faca comunitatea cât mai placuta pentru fiecare. Cei care comenteaza la jucatori cu astfel de replici: (ex: in fata mea nu vorbesti asa" sau " sunt admin asa ca gura" ,etc) v-or fi sanctionati in functie de situatie.
 3. Intai orele apoi gradul
 4. Fa-ti cont pe forum.
 5. @Trek Give @Unique a private message with the Nick and password. :lock
 6. WarGods. Alex

  Cerere admin

  Contra. Prima data faci 5 ore si apoi faci cerere.
 7. Kent v-a fi avertizat verbal, iar daca alte plangeri apar asupra lui am sa hotarasc pedeapsa pentru el. Deocamdata nu o sa-i fac nimic deoarece e prima abatere de la regulament asupra lui.
 8. Adminul Fanaka ti-a dat ban pentru ce motiv? Cu ce te-ai opus de ti-a dat ban? De ce crezi ca meriti unban? Pm cu raspunsurile.
 9. Nu este prima data cand Adminul Dno este avertizat de actiunele sale pe server. Eu o sa vorbesc cu colegii superiori si am sa hotarasc pedeapsa pentru Dno.
 10. WarGods. Alex

  Cerere Grad

  Contra. Fa-ti cont pe forum.
 11. WarGods. Alex

  ken[Z]or

  Contra. Respecta modelul
 12. Adminul maybe v-a fi avertizat de faptele sale, deocamdata dovezile aduse asupra lui nu o sa aibe o consecinta. Daca alte reclamatii apar la adresa lui, el va primi warn/-1 in functie de situatie
 13. ★ Nume: WarGods. Alex ★ Vârstă: 15 ★ De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Moderator ★ Ce secțiune dorești spre moderare?: Furien ★ Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Vedem cu ce pot sa ajut. ★ Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Decenta. ★ Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Da ★ Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament?: Da ★ Alte precizări: Am vrut sa fac o cerere de Manager Server pe sectiunea Furien, insa toate locurile sunt ocupate. ★ Poți intra pe teamspeak la ședințe?: Nu folosesc Teamspeak, dar folosesc Discord.
×