Bine ati venit pe EnjoyGame!

w00dy

Manager Server
 • Content Count

  16
 • Posts on chatbox

  8
 • Joined

 • Last visited

 • TS3

  Never Logged On

1 Follower

About w00dy

 • Rank
  Membru EnjoyGame
73 profile views
 1. Plugin ul vad ca ruleaza, dar nu se vede skinul, poate din cauza playerului default care ii in sursa, o sa incerc sa vad care i problema, mersi.
 2. ★ Plugin cerut: Admin model ★ Alte detalii tehnice despre plugin: modifica skinul la admini, am incercat cateva si n a mers, am eu skinul dorit, mersi.
 3. w00dy

  Editare plugin

  Ok mersi, voi astepta pana ai timp
 4. w00dy

  Editare plugin

  Ok mersi. Am facut cum ai zis si a mers, mai ramane cu default human daca o sa ai timp sa faci sau doar sa mi zici ce trebuie sa mai modific, mersi inca o data
 5. ★ Sursa pluginului: Sursa + CFG ★ Ce vrei sa fie modificat la el?: Salutare, imi puteti modifica sa nu mai fie player default ("gign") , as vrea scos de tot sa nu mai fie ceva la player default, sa fie normal, si inca ceva, zombie dupa ce mor pot reinvia cu comanda /respawn, as vrea scos de tot si asta, mersi anticipat. PS: Am incercat cu "//" in cfg dar nu merge compilat, creca trb din sursa si nu stiu.
 6. Regulament Playeri Folosirea codurilor se sanctioneaza cu ban permanent! Nu aveti voie sa folositi un limbaj vulgar gag/ban! Reclamele la alte servere, site-uri, forumuri se sanctioneaza cu ban permanent! Nu bateti adminii la cap cu chestii absurde! Fara comentarii la admini, toare reclamatiile, nelamuririle se fac pe forum! Nu abuzati de u@, se va acorda ban 50 minute! Nu dati retry dupa gag, ban 90 minute! Regulament Admini Votul pentru urmatoarea harta se va da doar in ultimele 5 minute, doar in cazul in care mai multi playeri cer schimbarea hartii mai repede atunci puteti da vot mai repede! Nu dati la vot doar o singura mapa, minim 3! Adminii care nu au cont pe forum risca REMOVE! Daca pe server sunt mai multi admini, decizile se iau impreuna prin comanda amx_chat (U@), si nu de capul vostru! Nu aveti voie sa folositi comenzi unul asupra celuilat, REMOVE! Daca un player are nevoie de ajutor in joc sau sa fie indrumat spre forum lasati jocul la nevoie si il ajutati! La intrebarea daca ai citit regulamentul vei raspunde cu: bineinteles gigele (acesta e raspunsul capcana) Fiti politicosi, cu un limbaj adecvat, un exmpleu bun de urmat pentru playeri! Nu abuzati de comenzi, riscati -1/remove! Neintelegerile intre admini duce la -1/remove. General Scopul jocului: Player/s random tranfsormat/i in zombie, trebuie sa infecteze oamenii ramasi pana la ultimul, obiectivul oameniilor este de a omora toti zombie in viata. Oamenii isi pot face baza in diferite zone ale harii cu laserele, facand echipa (team) sau singuri. Fiecare player/admin are cate 2 lasere free care pot fi plantate pe tasta V, sau prin bindarea oricarei taste! Jocul este FREE atat timp cat Zombie Ataca, Humans Defense! Este interzisa folosirea codurilor cfg-urilor, scripturilor sau a oricarui avantaj in joc, atat pt. jucatori cat si pt admini. Jocul sa fie cat mai curat din experienta si indemanarea fiecarui jucator. Asta face ca jocul sa fie cat mai placut! Este interzis sa faceti block, atat zombilor cat si oamenilor! Este interzis sa spargeti lasere, indiferent de echipa! Zombie sunt obligati sa atace altfel vor primi slay! Daca oamenii sunt "baricadati" in locuri in care e greu/imposibil de ajuns, atunci zombie au voie mai mult timp pana sa gaseasca o solutie, asta nu inseamna ca v-a sta si nu v-a ataca!
 7. w00dy

  Sugestii

  Daca ai vreo propunere/idee despre server, ce ar trebui modificat, adaugat, scos, aici este locul.
 8. Aici se vor face anunturi despre server: schimbari, evenimente, concursuri, etc.
 9. Model Nick-ul jucatorului banat: Ip-ul jucatorului banat: Harta: Data/Ora: Motiv: Dovada: Toti adminii sunt obligati sa aibe BanList, in caz contrar -1/remove. Numele topicului va fi: BanList Numele Adminului, exemplu: BanList w00dy.
 10. Model Nick-ul tau: Nick-ul jucatorului reclamat: Harta: Data/Ora: Motiv: Dovada:
 11. Model Nick-ul tau: Nick-ul adminului reclamat: Harta: Data/Ora: Motiv: Dovada:
 12. Model Nick: Varsta: Contact (Fb, Insta, Steam, etc): Ore jucate: Link Gametracker: Pentru a face cerere Slot aveti nevoie de doar 5 ore jucate pe server, bafta.
 13. ★ Nick: w00dy ★ Contact owner: Fb: Forghici Sami ★ Moderatori categorie: w00dy, FSK31 ★ DNS+Link cerere DNS: - ★ Link Gametracker: https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.10:27015/ ★ Sub-Forumuri: [ZmX] Regulament, [ZmX] Diverse, [ZmX] Anunturi, [ZmX] Cereri Admin, [ZmX] Cereri Unban, [ZmX] Reclamatii Staff, [ZmX] Reclamatii Jucatori, [ZmX] Banlist PS: Am vazut ca pot alege culori pt subforum, as vrea [ZmX] cu rosu si restu cu verde sau normal, ms anticipat.
 14. ★ FONDATOR PRINCIPAL(nick-ul de pe forum, nu cel de pe server,o singura persoana): w00dy ★ FONDATOR SECUNDAR*OPTIONAL(maxim 2 persoane pe langa cel principal): FSK31 (inca nu are cont, dar isi face azi) ★ CONTACT(atat de la fondatorul principal cat si de la fondatorii secundari): pm ★ DORESTI ADAUGAREA SERVERULUI IN MASTERSERVER?(pentru mai multe detalii click aici): Da ★ IP SERVER(fara port): 89.34.25.10 ★ DNS DORIT(Nume.EnjoyGame.Ro): ZmX.EnjoyGame.Ro ★ MODUL DE JOC(clasic, respawn, deathrun, zombie, furien, etc...): Zombie ★ NUMAR SLOTURI: 22 ★ FIRMA DE LA CARE ESTE HOSTAT SERVER-UL: HZone ★ LINK GAMETRACKER(gametracker.com sau gametracker.rs): https://www.gametracker.com/server_info/89.34.25.10:27015/ ★ AI INSCRIS SERVER-UL IN CLANUL ENJOYGAME PE GAMETRACKER?: am trimis cerere ★ RECOMANDAT DE(numele persoanei care v-a recomandat forumul): Constantin ★ STRUCTURA FORUM(dupa ce vi se accepta cererea DNS, faceti o cerere aici):