[REGULAMENT] Stiri - Știri - EnjoyGame România 2018
Jump to content
Sign In

Sign InRegister

Bine ati venit pe EnjoyGame!

Sign in to follow this  
RaMpAGe.

[REGULAMENT] Stiri

Recommended Posts

 Spam-ul, off-topic-ul, post-hunt-ul și postările ce conțin doar cuvinte monosilabice (gg, bravo, etc.) sunt strict interzise și sancționate cu WARN.

* Fiecare topic creat trebuie să conțină nickname-ul vostru, alături de numele (opțional) al creației, alături de versiunea acesteia (dacă este cazul).

* Această secțiune nu are un model, însă aveți obligația de a avea grijă de aspectul topic-ului. În caz contrar puteți fi sancționați.

* În această secțiune, un membru poate posta cel mult 5 topic-uri pe zi, în caz contrar va fi sancționat cu WARN.

* Topic-urile cu o vechime mai mare de 48 de ore vor fi închise de către moderatorul acestei secțiuni.

* Înainte de a posta un topic nou, sunteți obligați să folosiți funcția de căutare, pentru a vedea dacă nu cumva a postat cineva același articol înaintea voastră, în caz contrar topic-ul va fi mutat la coș, iar la abateri multiple sancțiunea va fi WARN-ul.

* Aspectul cât și gramatica trebuie să fie bine puse la punct, pentru ca utilizatorul care citește articolul să înțeleagă cât mai bine.

* Folosirea a mai mult de 3 culori într-un topic este interzisă și sancționată cu mutarea topic-ului la coșul de gunoi, la abateri multiple sancțiunea fiind WARN-ul.

* Folosirea a mai mult de 6 imagini într-un topic este interzisă și sancționată cu mutarea topic-ului la coșul de gunoi, la abateri multiple sancțiunea fiind WARN-ul.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×