CSM Bucureşti - Gyor 25-27. "Tigroaicele", un nou eșec în fața unguroaicelor, care au făcut o demonstrație de forță - Sport - EnjoyGame România 2018
Jump to content
Sign In

Sign InRegister

Bine ati venit pe EnjoyGame!

Sign in to follow this  
THUND3R BL@CK

CSM Bucureşti - Gyor 25-27. "Tigroaicele", un nou eșec în fața unguroaicelor, care au făcut o demonstrație de forță

Recommended Posts

aD02MzYmemM9MSZoYXNoPWYwOTQ0ZTdjOGRjNjZh

 

 

CSM București nu a reușit să-și ia revanșa în fața lui Gyor, după înfrângerea la 9 goluri din meciul tur, în grupele principale din Champions League. După ce au condus chiar în debutul meciului, "tigroaicele" au fost conduse apoi la pauză la 4 goluri diferență, 10-14, iar în startul reprize secunde au dat semne că pot reveni. Bianca Bazaliu a marcat un gol superb pentru 16-17, cu o execuție din apropierea propriului semicerc. Bucureștencele au egalat imediat la 17, însă totul s-a dovedit a fi doar un foc de paie. Unguroaicele au continuat să înscrie gol după gol, profitând de greșelile din apărare ale româncelor, care au primit 27 de goluri. Cea mai bună marcatoare de la CSM a fost Radicevic, cu 6 reușite, în timp ce de la Gyor, Groot a marcat de 8 ori. S-a terminat 25-27, iar Gyor își consolidează primul loc în grupele principale, cu 15 puncte, și rămâne neînvinsă de 19 meciuri (18 victorii și o remiză). Bucureștencele rămân pe locul secund însă îl pot pierde dacă Kristiansand învinge Krim Kjubljana. Atât Gyor, cât și CSM au obţinut anterior calificarea în faza sferturilor de finală ale competiţiei. În următorul meci, campioana României va întâlni Krim Ljubljana în deplasare, pe 2 martie.
 
UPDATE CSM București - Gyor 25-27. Final de meci. Lekic marchează ultimul gol pentru CSM, care trebuie să se recunoască învinsă pentru a doua oară de unguroaicele de la Gyor.
 
UPDATE CSM București - Gyor 23-27. După ce au dat senzația că pot să revină, "tigroaicele" s-au văzut din nou conduse la 4 goluri diferență. Otfedal a marcat din nou.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

topic vechi                            :lock:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×