[MIX] Regulament - Regulament - EnjoyGame România 2018
Jump to content
Sign In

Sign InRegister

Bine ati venit pe EnjoyGame!

Sign in to follow this  
*Sp33d*[dinamo]*ALA*

[MIX] Regulament

Recommended Posts

★ Prezenta unui Admin in momentul startului unui meci este obligatorie, iar acesta isi va lua angajamentul de a duce la bun sfarsit meciul, incercand sa gaseasca inlocuitori pentru cei care ies.


★ Se vor juca un numar de maxim 30 de runde, echipa castigatoare fiind desemnata in sistem 16 din 30 de runde.


★ Perioada maxima de ban admisa pentru nerespectarea regulilor de joc, este de 1440 minute.


★ Drop intetionat - 1 drop - ban 120 min / 2 drop - ban 1440 min.


★ Este strict interzis TeamKill-u intentionat - 1 tk - ban 120 min / 2 tk - ban 1440 min.


★ Este strict interzis monitorul - ban 1440 min


★ Spectatorii care au stat la plus, in ordinea intrarii pe server, vor avea prioritate urmatorul meci in a face lame.


★ Primul care alege este castigatorul rundei de lame.


★ Alegerile se fac doar in baza jucatorilor prezenti pe server si pe teamspeak (prezenta fiind obligatorie). 


★ Daca un admin considera necesara verificarea unui player, aceasta va fi facuta cu ajutorul programului de anticheat wargods sau comenzile amx_ss si cererea demo-ului la sfarsitul mix-ului.


★ Demo-ul unui mix poate fi cerut de catre orice jucator. La finalul meciului jucatorul caruia i s-a cerut demo este obligat sa uploadeze demoul respectiv si sa i-l dea celui care l-a cerut, in caz contrar, acesta primeste ban permanent. Daca jucatorul doreste unban, acesta poate pune demoul in cauza pe forum la sectiunea "Cereri Unban" intr-un termen de maxim 48 de ore de la ban, unde se va decide daca i se scoate sau nu ban-ul primit.


★ Folosirea oricarui program auxiliar sau a oricarei metode de a trisa precum: exploituri, configuri setate,dll-uri modificate, modele esl pentru crearea unui avantaj fata de ceilalti jucatori in timpul unui meci, va fi sanctinata cu ban permanent atat pe serverele din cadrul proiectului mix.


★ Parolarea serverelor este strict interzisa, exceptand unele cazuri, cand se joaca warnight. 


★ Cfg-ul nu trebuie sa depaseasca limita de 250 lini.


★ Comenzile intre admini sunt interzise. (In caz ca un admin este afk pe o perioada mai lunga de 5 minute, puteti da kick.)


★ Cererea unui demo implica si vizualizarea lui .


★ Injuriile de orice natura, gravitate adresate organizatorilor, inaintea, in timpul sau dupa desfasurarea meciurilor, pe serverele oficiale ale comunitatii sau în alte medii de opinie (forum), se sanctioneaza cu banarea temporara a jucatorilor in cauza.


★ Injuriile, de orice natura (jigniri, atacuri la persoana etc.), adresate adversarilor înaintea, în timpul sau dupa desfasurarea meciurilor, va duce la excluderea din meciul respectiv de catre adminul prezent.


★ In cazul folosirii de catre un jucator a vreunui cheat in timpul unui meci, jucatorul în cauza va fi exclus permanent din orice activitate desfasurata in cadrul proiectului.


★ Adminii care folosesc comanda amx_ss sau amx_demo au obligatia de a anunta jucatorul in cauza ca trebuie sa uploadeze pozele sau demo-ul.


★ BANURILE PERMANENTE VOR FI ACORDATE DOAR PE BAZA DOVEZILOR ADUSE DE ADMINI.


★ Banurile date pe motiv de cod fara dovezi vor duce la suspendarea adminului pe o perioada de 7 zile pentru inceput, iar daca acest lucru se repeta adminul va fi sters pe o perioada nelimitata.


★ Injuriile grave aduse celorlalti jucatori prezenti la mix vor duce la primirea unui avertisment. La 3 avertismente accesul va fi suspendat 7 zile.


★ Temperamentul agresiv va duce la primirea unui avertisment sau la suspendarea adminului pe o perioada de 3 zile, in functie de gravitate.


★ Folosirea comenzilor pe alt admin duce la suspendarea adminului.


★ Nevizualizarea unui demo sau poze cerute de catre un admin unui player, duce la suspendarea accesului pe o perioada de "n" zile.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×