Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

EnjoyGame


EnjoyGame Romania, infiintata pe data de 20.08.2019 este o comunitate dedicata gaming-ului. Comunitatea detine si accepta servere de Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Global Offensive, MineCraft, San Andreas Multiplayes. Fondatorii principali ai comunitatii sunt: *Sp33d*[dinamo]*ALA* | PanTheR | Iacob
EnjoyGame


Vox-Host este o companie de GameHosting internationala, ofera gazduire pentru diferite servere de jocuri. In timp ne-am extins gazduirea in diferite tari, oferind si acum gazduire de calitate PREMIUM in aproape toata lumea.
In lucru

In lucru

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Sign in to follow this  
THUND3R BL@CK™

[LEGENDĂ] NAM KOO TERRACE

Recommended Posts

Nam-Koo-Terrace.jpg

 

Legenda Nam Koo Terrace este mai puţin cunoscută, dar asta nu înseamnă că povestea este mai puţin înfricoşătoare decât precedentele legende urbane.

Totul a început în Hong Kong acolo unde există o clădire abandonată numită Nam Koo Terrace, clădire care nu a fost renovată sau demolată în ciuda faptului că Hong Kong-ul se confruntă cu o acută criză a spaţiilor pentru locuinţe.

Nam Koo Terrace, deţinută acum aproximativ 100 de ani de o familie extrem de bogată, este acum o adevărată ruină. În timpul celui de al doilea Război Mondial, familia a fost forţată să-şi părăsească locuinţa care a fost folosită că o locaţie în care soldaţii japonezi se puteau „relaxa” alături de femei forţate să le devină sclave sexuale. Ultimii membrii ai familiei s-au mutat înapoi în Hong Kong după terminarea războiului, dar la scurt timp toţi au murit în condiţii suspecte.

De atunci, proprietarii clădirii s-au tot schimbat iar în prezent Nam Koo Terrace este deţinută de „Hopewell Holdings”. Foarte straniu este că dezvoltatorul imobiliar a dorit să demoleze vechea construcţie pentru a ridica un hotel luxos în locul acesteia. Planul, deşi aprobat de municipialitate, nu a mai fost niciodată pus în aplicare. Compania refuză să comenteze situaţia.

Pe de altă parte, localnicii spun despre Nam Koo Terrace că este bântuită – se spune că spiritele prostituatelor care au murit în clădire încă mai bântuie, şi există numeroase relatări ale celor care au auzit ţipete din interiorul casei.

În anii 1960, o tânăra a ieşit din casă şi i-a atacat cu extremă violenţă pe ofiţerii de poliţie chemaţi de vecinii speriaţi de sunetele deranjante care se auzeau din clădire. Se pare că poliţiştii trimişi la faţa locului au perturbat un ritual de exorcizare care avea loc în interior.

Însă acea întâmplare nu a fost singulară. În anul 2003 un grup de opt adolescente s-au decis să testeze teoria “casei bântuite”. Tinerele au intrat în Nam Koo Terrace cu intenţia de a-şi petrece noaptea acolo în încercarea de a surprinde câteva „manifestări paranormale”. Şi au primit experienţe paranormale din plin. Trei dintre cele opt adolescente au devenit extrem de agitate şi nervoase iar una dintre fete a suferit o cădere psihică în momentul în care tinerele s-au panicat şi au încercat să fugă din casă. În tot acest timp, o altă fată a rămas, conform spuselor celor veniţi la faţă locului, înţepenită în pragul casei. Când poliţiştii au încercat să o scoată cu forţa, această a devenit extrem de violentă şi a fost nevoie de doi poliţişti pentru a o imobiliza. Martorii spun că fata vorbea într-o limbă necunoscută cu o voce care nu era a ei.

Din 2003 şi până în prezent nu mai puţin de 30 de cadavre au fost descoperite în interiorul casei – toate cazurile au fost clasate drept sinucideri. O parte din trupuri au fost găsite în interiorul clădirii, în timp ce altele au fost descoperite spânzurate în copacii din spatele casei.

Cei care au intrat în clădire au spus că nu mai sunt dispuşi să repete experienţa. Mai multe persoane au auzit voci de femei iar unii martori chiar au afirmat că ar fi văzut mai multe femei decapitate umblând prin camere. Au existat şi câţiva martori care au declarat că au zărit un bărbat îmbrăcat în negru plimbându-se pe coridoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

About Us

EnjoyGame Romania, infiintata pe data de 20.08.2019 este o comunitate dedicata gaming-ului. Comunitatea detine si accepta servere de Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Global Offensive, MineCraft, San Andreas Multiplayes. Fondatorii principali ai comunitatii sunt: *Sp33d*[dinamo]*ALA* | PanTheR | Iacob

Social Links

Facebook Group Join
Steam Group Join
GameTracker Join
×
×
  • Create New...