[Plugin] System MIX - Anunțuri - EnjoyGame România 2018

[RECLAMA] Metin2 Shura

Jump to content
Sign In

Sign InRegister

Bine ati venit pe EnjoyGame!

Sign in to follow this  
*Sp33d*[dinamo]*ALA*

[Plugin] System MIX

Recommended Posts

Astazi am instalat pe server un sistem de mix pentru a usura munca adminilor. Mai jos o sa gasiti lista cu comenzile sistemului (comenzile se dau in chat)!

 

 

Comenzi administrative: 
/start - incepe mix-ul
/stop - opreste mix-ul
/warm - porneste rundele de incalzire
/knife - porneste rundele de lame
/on - activeaza chat-ul
/off - dezactiveaza chat-ul
 
Comenzi folositoare:
amx_ct
amx_t
amx_spec
 
 
Va las si un tutorial mai jos!
 
  • Normal, pe server, cand nu o sa mai fie jucatori se lasa activat /warm (deci adminul care iasa ultimul de pe server are obligatia sa activeze rundele de incalzire).
  • Cand va pregatiti pentru un meci de war / mix jucati cateva runde de incalzire (/warm), apoi porniti rundele de lame (/knife) si mai apoi proniti mix-ul / war-ul (/start).
  • Comanda /stop (pentru a oprii meciul) se foloseste doar in cazul in care o echipa paraseste mix-ul / war-ul sau echipele au ajuns la o intelegere si nu se mai joaca.
  • Sistemul are totul automat: dupa ce ati dat /start, acesta afiseasa scorul permanent in partea de sus a ecranului + cand vine momentul de schimbat echipele (adica dupa 15 runde), acesta le schimba automat.
  • Adminii au obligatia ca inainte sa inceapa rundele de lame sa puna parola pe server cu ajutorul comenzii: amx_cvar sv_password "parola", iar dupa ce se termina meciul sa scoata parola cu ajutorul comenzi amx_cvar sv_password "" !!! (Pentru a scoate parola de pe server nu scrieti nimic intre ghilimele) !!!
 
 
Spor la fraguri!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×