cerere retragere - [CS] Absenta / Retragere - EnjoyGame România 2018

[RECLAMA] Metin2 Shura

Jump to content
Sign In

Sign InRegister

Bine ati venit pe EnjoyGame!

Sign in to follow this  
„Meq costy

cerere retragere

Recommended Posts

★ Nick: ,,Meq costy

★ Grad: fondator

★ Motiv:  Din mai multe motive fac acesta cerere  : Deoarece am mai muti prieteni care au fost banati pe ascet servar cauzele nu se stiu droarce au fost banu.ri date aiura si nu are rost sa ma mai oftic pentru uni dintre care au abarnau ce e ala admin si in mare cauza eu nu am nici-un punc de vedere de zis cand vreau sa ajut un prieten cu un admin sau vip adica parca as face cerere la braga sa se aprobe sa astep vro 2 sap si etc si aicea vorbesc de menegeri trebuie sa le demosterz cu poze etc...... dar la noi pe ser rasar admin de abarnam de ei si daca nu siu eu atuncii cine ca din 12 oare 8 oare le stau pe ser stiu cine intra si cine iasa si de acea nu vreau sa imi mai iau agajamente fata de prieteni sau e jucatori care ii cunosc fara sa le inteplinesc adica sa cad de kakaoo  si in mare parte o sa joc ca jucator bninteles daca nu voi fi banat de vrun admin care nu stie joc-ul spere sa nu ma intelegeti gresit va doresc o zi buna incontinoare!!!


Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer îmi pare rău că pleci,dacă crezi că e mai bun așa atunci baftă man,ai pro de la mn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai dreptate costinele, nu-ti lasa prietenii pentru un joc...  Alegerea ta, nu totul e asa usor cum pare. Chiar nu stiu ce sa zic despre argumentele tale..., m-ai lasat mut..  

:pro: de la mine 

Tu jucai din placere, nu pentru obsesie. Care mai e jocul fara prietenii tai?.... Au rasarit multi admini care nu prea stiu sa foloseasca gradul, sa nu mai zic de dovezi..(pentru unii demo e nava spatiala)

Share this post


Link to post
Share on other sites

scuze pentru inca un topic deschis (mentuza ,lumina  fintuz   player  lama  anormal si aproape si iulikan3 ca nu stie sa instaleze in cs dar mine sa joace cu cod si astea toti steam on etc..) astea sunt jucatori de cand am venit eu pe ser e un an de zile si i.am intrebat de ce nu mai intrati si ei m.au zis cum sa intram daca suntem banati si acuma numele astea chear o sa vi se pare cunoscute ca au jucat mult pe ser dar acuma cautati in toate banlisturile la admini sa vedeti daca gasiti un nume din astea la dovada banului poi nu gasiti ca au fost banati aiurea cum sa stea un jucator pe ser cand el e verificat de 4 admini o data poi ala isi perde 2 ore din timpu lui liber sa joace sau sa fie verificat si nu e vorba de prieteni e vorba ca asa vse strag playeri din vorba in vorba cu o discute frumoasa ca admin nu cu dete in p... mea vdaca nu taci ai ban asa se face acuma si ma dezgusta trba asta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

si acum sa spun si eu parerea mea... nu am cum sa stau 24/24 eu sau puf sau lucy sa vedem la cine dam remove, la cine dam admin... cererile de admin sunt deschise... ai peste 10 ore primesti helper... nu e vina mea ca cei mentionati de tine mai sus nu stau 10 minute sa faca o reclamatie, ca daca ar face asta lucrurile ar sta altfel pe server... dupa cum am mai zis si adminii au voie sa faca reclamatie alor admini daca vad ca cestia abuzeaza de admin... dar faceti? nu... fiecare are cateva pretentii de la manageri, dar nu va ganditi ca si noi avem o familie, o viata pe langa acest server... + eu mai lucrez si la forum si la alte chestii... faceti frate reclamatii si se rezolva toate problemele pe server... dar daca voi vedeti ca adminul greseste sau abuzeaza scrieti pe facebook si acolo vad 3-4 admini... de asta este forum pentru treburile astea... degeaba scrieti pe facebook ca poate eu cu puf nu suntem on atunci si credeti ca dupa stau sa dau scroll sa citesc +200 de mesaje? va inselati... citesc ce se scrie pe loc... nu stau 1-2 ore sa citesc toate mesajele pe grup... pe cand pe forum faci topicul si ramane deschis, in maxim 24 de ore un manager il vede...

 

eu zic sa te gandesti mai bine... sa vorbesti cu 2-3-4 admini cu care te intelegi bine, cu prietenii tai, iar data viitoare cand se da ban pe nedrept sau fara dovada sau un admin abuzeaza de comenzi sa faceti reclamatie... si atunci se rezolva totul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meq imi pare rau ca ai luat aceasta decizie, sunt de acord cu tine ca sunt admini care abuzeaza si nu au nici o dovada la ban, insa sper sa-ti schimbi parerea si sa-ti recapeti gradul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:angry: :angry: :angry: I am against the fact that you want to leave the server :angry:  :angry:  you are a very good admin and you will remain, for me I do not accept your resignation I hope that is the case for others :respins: (good admin and good friend )

Share this post


Link to post
Share on other sites

PRO

Ai dreptate man, esti un om de treaba si cred ca ce ai zis este adevarat,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te inteleg man.. Si eu am de gand sa ma retrag.. Eu stau pe sv 5-6 ore zilnic si vine unu care sta 30-40 min pe zi sa comenteze.. Care nici nu stie comenziile... Csf..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×